Mijn naam is Angélique Verhees, geboren op 31 januari 1963,  gehuwd, moeder van drie geweldige dochters die mijn inspiratiebron zijn.

Het welbevinden van mijn kinderen hebben mij op het pad van de psychologie gezet en ben ik in eerste instantie gestart met de kinderpsychologie (opleiding kindercoach via BGL).
Gedurende het leven is mij duidelijk geworden hoe belangrijk beide ouders zijn voor je kind. Bijvoorbeeld in het geval van een echtscheiding,  ben je weliswaar geen partner meer van elkaar, maar je blijft wel te allen tijde ouder!

Mijn eigen echtscheiding heeft mij op het pad van de psychologie gebracht. Het roer ging om, ik stapte vanuit de administratieve wereld (secretaresse/ www-beoordelaar) in de sociale emotionele en psychische wereld. In eerste instantie leerde ik van Annette Müller alles over de Westerse en Oosterse Gelaatskunde (Psychognomie). Op deze manier kon je min of meer aan iemands neus zien of hij dominant was of juist niet………

Ik was vastberaden om kinderen te gaan ondersteunen in hun proces bij hun scheidende ouders en volgde hiervoor een kindercoachopleiding. Al vrij snel kwam ik echter tot de conclusie dat niet de kinderen maar dat juist die ouders begeleiding nodig hadden……..Misschien zou het zélfs een goed plan zijn om ouders te begeleiden met een ouderschapsplan vóór dat er kinderen komen en hun wegwijs te maken in elkaars verschillende overtuigingen en werelden van afkomst. Dus besloot ik verder te gaan studeren  en volgde de opleiding tot psychodynamisch therapeut en startte mijn eigen praktijk. Hierna volgde nog diverse studies die een positieve aanvulling bleken te zijn.

Eenieder wordt geboren met een thema en dit thema wordt gaandeweg je leven steeds duidelijker; door middel van leuke maar ook nare ervaringen, verdriet en ziekte,  doorloop je jouw proces. Mijn nare ervaringen in mijn jeugd en mijn echtscheiding hebben mij ertoe gebracht dat ik als ervaringsdeskundige en met behulp van diverse erkende studies in staat ben om een ander, misschien jou te helpen naar een betere versie van jezelf.