Mijn naam is Angélique Verhees, geboren op 31 januari 1963,  gehuwd, moeder van drie geweldige dochters die mijn inspiratiebron zijn.

Om de buitenkant van de mens meer te laten stralen, ben ik gestart met mijn bedrijf; kleur- en kledingadvies. (www.angelooks.nl)
Steeds meer werd ik geboeid door de binnenkant van de mens en wilde me daarin gaan professionaliseren. De studie psychognomie (gelaatskunde), onder begeleiding van Anette Müller, was voor mij de eerste stap om dit te realiseren.
Kort daarna heeft het welbevinden van mijn kinderen mij er toe doen besluiten om de psychologie in te gaan, de kinderpsychologie (opleiding kindercoach via BGL).
Met kinderen werk ik volgens de Kids Skills methode (oplossingsgericht), dit is voor kinderen prettig, aangezien er niet steeds naar de problemen wordt gekeken maar juist naar de kwaliteiten van het kind!
De NO-BLAME methode heb ik mogen ervaren als extra aanvulling, om te werken met kinderen die gepest worden.

Gedurende het leven is mij duidelijk geworden hoe belangrijk beide ouders zijn voor het kind. Bij een echtscheiding bijvoorbeeld ben je weliswaar geen partner meer van elkaar, maar je blijft wel te allen tijde ouder!
Omdat iedereen recht heeft op een specifieke begeleiding die bij hem/haar past,  heb ik een opleiding gezocht die hieraan kon voldoen;  de opleiding tot psychodynamisch therapeut.
Als psychodynamisch therapeut maak ik gebruik maken van mentale maar juist ook beeldende methoden die jou helpen aan inzicht om tot een goede balans en welbevinden te komen.

Omroep Brabant heeft op 8 april een interview afgenomen m.b.t. burnout bij jongeren, voor een beknopte weergave hiervan, klik hier hier.