Voor wie:

Voor iedereen met een groot of klein probleem, voor kleuters, tieners, pubers, adolescenten en volwassenen.
Voor iedereen die wil werken aan zichzelf en zijn/haar rugzak(je) wil legen. Maar ook voor iedereen die therapie ziet als onderhoud en balans wil krijgen tussen lichaam en geest.  Met als doelstelling een persoonlijke ontwikkeling en verdere groei.

Of het nu gaat om het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, om het verwerken van een echtscheiding van jezelf of van je ouders, problemen vanuit je jeugd, trauma’s,  angst, boosheid, verdriet, fobieën, relatieproblemen,  stress van welke aard dan ook of een gedrag wat je wilt ombuigen of waarmee je wilt leren omgaan.

Soms loop je al jarenlang tegen eenzelfde denkwijze of gedrag aan en kan ik je bewust maken van je blinde vlek; dus verrijk je leven en geef jezelf je leven cadeau!

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden bij een burn-out. Neem contact met me op als je kiest voor een therapeutische en holistische aanpak via de Spreekkamer: T. 06 1130 7216, of neem contact op voor coaching via Bofit: www.bofit.nl, voor de werkwijze en vergoedingen. Géén wachttijd.

T 0800 533 0455 l M 06 2095 6938
E info@bofit.nl l W www.bofit.nl